keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Onko Dei kiellettyä kamaa?

Radio soi joka paikassa nykyään tai ainakin musiikki. Kaupoissa, busseissa, työpaikoilla, kampaajalla ja hierojallakin.

Mikä musiikki on sallittua ja mikä kanava ei. Olen aika huono radion kuuntelija itse, enkä oikein osaa määritellä tai analysoida eri kanavia fiksusti, mutta pointti tässä varmasti selkeytyy kohta.

 Iskelmä tuntuu soivan vähän joka paikassa. Radio Rock soi esim. bussissa joskus. Sekin on sallittu kanava. Nova, Voice, yms. tuntuu olevan tehty samasta muotista. Väkisin naurantaa juontajilla ja enemmän ja vähemmän samanlaista musaa joka kanavalla.

Yle Yksi on sitten luku sinänsä. Sehän on täyttä nostalgiaa... :D

Mutta miksi Radio Dei on kielletty? Suomen ainoa (jos oon väärässä valistakaa minua) kristillinen radiokanava. Mitä kamalaa ja pahaa sieltä voi tulla, jotta sitä ei kuunnella bussissa, töissä, hierojalla, tms. julkisissa paikoissa? Tietysti, jos työskentelet yksin, voit kuunnella mitä haluat. Puhun nyt työpaikoista joissa on useampi ihminen töissä tai asiakkaita käy.

Millä lailla se on vaarallinen? Monella kanavasta on mielipide, jopa uskovaisten mielestä se ei kuulu julkisiin tiloihin ja sitä voi kuunnella kotona tai autossa yksin ollessa. Minua pitää valistaa, miksi se on niin vaarallinen. Voitte jättää kommentteja tuohon alas.

Se, jos radiosta tulee esim. englanniksi laulettuna saatanaa ylistävää musaa, siinä ei ole mitään pahaa, mutta jos lauletaan Jeesuksesta, se onkin sitten aivan kammottavaa ja joku voi vaikka loukkaantua.

Huvittavaa tässä on se, että en ole itse kuullut koskaan negatiivista palautetta asiakkailta Radio Deistä. Korkeintaan ovat selvästi ilahtuneet, jotka ovat kanavan tunnistaneet. Muut eivät yleensä edes reagoi/kuuntele, mitä musiikkia radiosta tulee, jos kyseessä on suhteellisen "rauhallinen" kanava. Mutta yleensä muut huolehtivatkin ihan turhaan näistä "loukkaantujista" ja siis on parempi, ettei noin vaarallista kanavaa kuuntele kukaan. Jos on pakko, niin sitten kotona omassa bunkkerissa, mistä ei varmasti kuulu ulkopuolelle mitään.

Siunattua päivää sinulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti